88 Ultra Shimmer Eye Shadow Palette - Coastal Scents


här är skuggorna lite "bleka" men man får en liten överblick iallafall


skuggorna är ungefär lika stora som en tio-krona ungefär, de är väldigt pigmenterade och skimmrar utan att vara glittriga!



  
beiga/gula/guldiga och gröna                  blåa/lila/rosa                          oranga/röda/bruna/silvriga/svart







borstarna visar jag någon annan dag


Dagens sminkning








Jag hade egentligen en väldigt tråkig sminkning idag men jag ville mest prova nya kameran och jag kan säga att det är tusen gånger lättare nu! Imorgon kanske jag ska försöka göra något roligare och se hur det blir på bild.

Sen tänkte jag prova filma en tutorial på både hår och smink, kom gärna med förslag om det är något speciellt ni vill att jag ska göra!

Back on track

Nu är jag tillbaka, jag har fått min palett, mina borstar och en kamera!! Kände inte att det var någon ide att blogga innan jag hade inspiration men det har jag nu! Jag har hunnit prova paletten ett litet tag och jag älskar den, likaså borstarna. Kameran fick jag igår i födelsedagspresent för på onsdag fyller jag 17!

Idag tänkte jag visa bilder på paletten och borstarna och även dagen sminkning sen tror jag inte att jag hinner mer för jag har ett stort prov imorgon.


my new love! Den är rosa och helt perfekt!!!!

Sminkning

 

Väldigt dåliga bilder men man ser färgerna hyffsat på andra bilden iallfall.




Göra eget nagellack

Att göra sitt eget nagellack är verkligen superlätt, egentligen är det ju lite onödigt men om man vill blanda ihop sin alldeles egen färg så är det väldigt roligt!

Det här behövs:



Häll sedan upp baslacket på något som du inte är rädd för (det kommer bli välidigt svårt att få bort nagellacket därifrån sen)


Ta en lösögonskugga eller skrapa lite från en vanlig som jag gjort


Häll "pulvret" över baslacket och blanda ihop


Så här blev det, igår gjorde jag ett lila som blev mycket finare men det är kul att exprimentera lite med olika färger för de blir inte precis som de är som ögonskuggor.





Sminkning i brunt



Här är en sminkning som jag gjorde förra veckan som var väldigt natrulig med bruna skuggor.

Never say never

Förlåt för att jag inte bloggat på jättelänge med jag har legat sjuk nu i princip hela veckan. Men jag har massa sminkningar som jag fotat från förra veckan som jag tänkte lägga ut här, sen tänkte jag även visa hur man kan göra sitt eget nagellack superlätt! Har ni några önskemål är det bara skriva!

There's always gonna be another mountain

Förlåt för att jag inte har bloggat något men jag har väldigt mycket i skolan den här veckan, två prov en redovisning o en bokrecension ett av proven och bokrecensionen är till imorgon så jag har pluggat för fullt hela kvällen. Lovar att blogga massa i helgen istället!

Black nails

Jag målade somsagt mina naglar med mitt nya svarta lack från Mavala, hittils tycker jag att det är jättebra nu återstår bara att se hur länge det håller. Jag vet iallafall redan nu att det är så mycket bättre än mitt gamla lack från från Depend.


Spadag

Anledningen till att jag inte har bloggat något idag är för att jag har haft en "spadag", jag har peelat min kropp och ansikte, gjort ansiktsmask, manikyr, pedikyr, hårinpackning m.m. Det är alltså anledningen till den dåliga uppdateringen men jag lovar er att den kommer bli bättre när jag fått hem min palett och köpt lite mer nytt smink, just nu har jag inte någon inspiration riktigt till att göra olika sminkningar och tutorials men det kommer, jag lovar!
Jag tänkte iallafall lägga ut bilder på hur det blev med mitt nya svarta nagellack!! Sen tänkte jag försöka få till något mer inlägg senare.


RSS 2.0