Christmas

Jag har inte haft någon tid eller ork att blogga nu under julen men nu ska jag försöka komma igång igen! Hoppas alla har haft en jättebra jul för det har jag! Jag har fått massvis med fina paket och en del som hör till bloggen kan jag kanske visa upp någon dag men idag ska jag bara ta det lugnt och kolla på film(er) och ta vara på att få vara ledig!


Lite nytt!

Direkt efter skolan blev jag hämtad så då sprang jag och min lillasyster in på H&M och Lindex där jag köpte ett par örhängen och två nagellack. Jag har aldrig provat H&M´s egna så jag tänkte göra det nu och se hur dem är. Jag tänkte använda det guldiga till att göra något mönster på mina röda naglar till jul!



Sen fick jag även böckerna som jag fick i födelsedag! Tack så jättemycket! "Dear John" och "The notebook" (på engelska!!!!!) så dom ska jag börja läsa så fort jag kan.

Naglar - Svart och slivrigt









Tog nyss bort detta och målade mina naglar röda istället, nu ska jag bara hitta på något fint till jul!


M·A·C palette



På M·A·Cs hemsida kan man göra sina egna paletter, här har jag gjort en med 15 ögonskuggor och den kostar 177 dollar vilket motsvarar ca. 1 200 kr. Vilket är väldigt dyrt men man väljer väl själv om det är värt det eller inte

Här ovan ser ni iallfall vilka skuggor jag valde men vissa vill jag ha mer än andra som:


"All That Glitters"
mac-all-that-glitters
"Ricepaper"

och några fler...

Har ni någon favorit färg?

Michael Kors + Estée Lauder


Kollektionen kommer ut i butik den 15 februari och den består av två looker med nagellack, rouger, ögonskuggepaletter glosser m.m



Silver+lila






Här grundade jag med ett slivrigt lack och målade sedan små "blommor" med ett mörklila. Tänkte försöka hitta på något roligt till jul sen, får se vad det blir.

Har även bilder kvar att lägga upp på hur jag har mina naglar just nu. Svart och silvrigt är det iallafall!


Red Lips

Katarina Håkansson » Tush » 3

inspiration

Nails





Provade på att måla leopardmönster på naglarna förra veckan och här ser ni resultatet, det blir säkert bättre om man övar mer. Det skulle nog ha varit lite snyggare om jag hade haft ett lite mer guldigt lack som bas men jag tog det närmaste jag hade.

Jag har lite mer bilder på naglar att lägga ut så jag får se när jag gör det!


Maybelline´s Pure Foundation Mineral

Jag köpte den här på Åhléns idag, jag har inte haft en mineralfoundation tidigare så det ska bli riktigt roligt att prova den! Jag tänkte skria lite vad jag tycker om den senare i veckan när jag har hunnit prova den lite.
Maybelline_27oct08_b


Golden beauty






En sminkning från i veckan. Jag tänkte försöka filma en video på en sotning (igen) men det är inte tillräckligt med ljus från fönstet... så jag får se hur jag löser det. Här är iallafall en liten uppdatering

MakeUpStore - Eyeshadows

Mina favoriter från MakeupStore just nu!


Bobbi Brown Makeup Manual



Ett litet julklappstips! Den kostar runt 250-300 kr och innehåller alla möjliga olika tips och steg för steg beskrivningar till utrustning och hennes berättelse om jobbet som makeupartist.! Den står iallafall med på min önskelista!

HÄR kan du gå in och kolla på några sidor ur boken


You can hold the world in your hands

Nu har jag filmat en video på sotade ögon men jag får se hur jag gör om jag har min röst eller om jag har musik över istället. Tänkt på att det är första gången jag filmar och pratar och det känns väldigt onaturligt.

Video eller bilder?

Jag ska göra en tutorial på en sotning men jag undrar vilket som är bäst, att jag filmar eller att jag tar steg för steg foton? Vad tycker ni?

Under the sea



Den här sminkningen gjorde jag nyss på ena mitt öga så nu ser jag lite rolig ut. Jag ville prova mina blåa skuggor lite eftersom jag inte har gjort det så mycket än och här är resultatet, jag tycker det blev fint! Det är ju ingenting man bär till skolan kanske men det är roligt att göra lite mer kreativa sminkningar också.

Om ni vil ha en tutorial på den här sminkningen får ni säga till eller om det är någon annan, anintingen video eller bild...


Dagens sminking




Gårdagens smink kommer också upp idag, hade inte tid att göra det igår. Jag hoppas på att kunna filma något i helgen och lägga upp här men jag vet inte på vad för sminkning? sotning kanske? eller vad vill ni se?


'


Dagens sminkning





Det blev inget speciellt idag heller, tycker ni ändå det är kul att se bilder? Idag använde jag persikofägade ögonskuggor, väldigt naturligt. Nu ska jag plugga... Men imorgon fyller jag år!!! Bloggar mer senare annars ska jag försöka vara duktig i helgen kom gärna med förslag på vad under tiden!

RSS 2.0